• Levenslange garantie
  • Duurzaam inzetbaar
  • Geen gereedschap nodig

Pop Up Magnetic recht| Vlakke afwerking

€ 2.115,00

excl. btw

Prijs per stuk

Verzendkosten € 0,00

De Pop up Magnetic oplossing van Expolinc is 's Werelds meest eenvoudige Pop up oplossing om zelf op te zetten, met levenslange garantie. Onbeperkte mogelijkheden om volledig naar wens aan te passen.

Lees meer
remove add

De Pop up Magnetic oplossing van Expolinc is 's Werelds meest eenvoudige Pop up oplossing om zelf op te zetten, met levenslange garantie. De slimme techniek zorgt ervoor dat de magneetbanen eenvoudig te bevestigen zijn en niet loslaten.

Verschillende breedte en hoogte maten
Expolinc Pop up Magnetic is er in verschillende breedte en hoogte maten en er kunnen allerlei combinaties mee gemaakt worden. In onze webshop gaan we uit van de standaard hoogte van 2,25 meter. Het is ook mogelijk om te kiezen voor 2,5 of 3 meter. Hiervoor kan je contact met ons opnemen.

Rechte of gebogen wanden
Je kan kiezen voor rechte wanden of gebogen wanden en die kunnen ook met elkaar gecombineerd worden. In deze webshop wordt dit als aparte producten aangeboden.

Ronde zijafwerking of vlakke zijafwerking
Je kan kiezen voor een ronde zijafwerking of een vlakke zijafwerking, ook dit wordt in deze webshop als aparte producten aangeboden.

Verlichting 
De wanden worden standaard geleverd met 2 ledspots en een verdeeldoos.

Opties
Bij de rechte wanden kan je een wand uitbreiden met een schap om iets op te zetten, een vitrine of een inwendige monitorsteun. De opties zie je bij de foto's en kan je optioneel toevoegen.Wil je meerdere vitrines, of meerdere schappen neem dan contact met ons op. 

Verpakking
Standaard wordt een Pop up Magnetic wand geleverd in een stevige standaard case. Dit kan uitgebreid worden met een topblad en Full Collour print, waardoor de case als statafel gebruikt kan worden op de stand en de case gelijk mooi opgeborgen is. Deze optie wordt optioneel aangeboden. 

In onze webshop bieden we een aantal standaard oplossingen aan. Wil je echt een complete modulaire beursstand, bezoek dan onze website www.expoexpert.nl.  Onbeperkte mogelijkheden om volledig naar wens aan te passen. 

Productinformatie

Levenslange garantie

Gereedschap nodig

Nee

Soort systeem

Pop up Magnetic

Soort print

FC Printpanelen

Verlichting

LED spots op de wand (optioneel)

Instructie

Instructiekaart en instructievideo

In een personenauto te vervoeren

Door iedereen te plaatsen

Merk

Expolinc

Materiaal

Aluminium

Hoogte

222 cm

Breedte

78 cm

Diepte

31,5 cm

Gewicht

10,8 kg

Kleur

Zilver

Inhoud

1x Frame, 4x Magnetische strips, 3x Print paneel

Heb je een vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Stel ons uw vraag icons/icon-phone

040 – 304 13 45

Brand Your Stand gebruikt cookies.