• Levenslange garantie
  • Duurzaam inzetbaar
  • Geen gereedschap nodig

Pop Up Magnetic hoekopstelling 3.50 x 3.00 meter

€ 8.850,00

excl. btw

Prijs per stuk

Verzendkosten € 0,00

De Pop up Magnetic oplossing van Expolinc is 's Werelds meest eenvoudige Pop up oplossing om zelf op te zetten, met levenslange garantie. Onbeperkte mogelijkheden om volledig naar wens aan te passen.

Lees meer
remove add

De Pop up Magnetic oplossing van Expolinc is 's Werelds meest eenvoudige Pop up oplossing om zelf op te zetten, met levenslange garantie. De slimme techniek zorgt ervoor dat de magneetbanen eenvoudig te bevestigen zijn en niet loslaten.

Verschillende breedte en hoogte maten
Expolinc Pop up Magnetic is er in verschillende breedte en hoogte maten en er kunnen allerlei combinaties mee gemaakt worden.

Rechte of gebogen wanden
Je kan kiezen voor rechte wanden of gebogen wanden en die kunnen ook met elkaar gecombineerd worden. In deze webshop wordt dit als aparte producten aangeboden.

Ronde zijafwerking of vlakke zijafwerking
Je kan kiezen voor een ronde zijafwerking of een vlakke zijafwerking, ook dit wordt in deze webshop als aparte producten aangeboden.

Verlichting 
De wand kan uitgelicht worden met LED spots, welke we optioneel aanbieden. Wij adviseren om één spot om de 75 cm te plaatsen.

Opties
Bij de rechte wanden kan je een wand uitbreiden met een schap om iets op te zetten, een vitrine of een inwendige monitorsteun. De opties zie je bij de foto's en kan je optioneel toevoegen.

Verpakking
Standaard wordt een Pop up Magnetic wand geleverd in een stevige standaard case. Dit kan uitgebreid worden met een topblad en Full Collour print, waardoor de case als statafel gebruikt kan worden op de stand en de case gelijk mooi opgeborgen is. Deze optie wordt optioneel aangeboden. 

In onze webshop bieden we een aantal standaard oplossingen aan. Wil je echt een complete modulaire beursstand, bezoek dan onze website www.expoexpert.nl.  Onbeperkte mogelijkheden om volledig naar wens aan te passen. 

Productinformatie

Levenslange garantie

Gereedschap nodig

Nee

Soort systeem

Pop up Magnetic

Soort print

FC Printpanelen

Verlichting

LED spots op de wand (optioneel)

Instructie

Instructiekaart en instructievideo

In een personenauto te vervoeren

Door iedereen te plaatsen

Merk

Expolinc

Materiaal

Aluminium

Hoogte

249 cm

Breedte

330 cm

Diepte

305 cm

Gewicht

65 kg

Kleur

Zilver

Inhoud

1x Pop Up Magnetic (3x3), 1x Pop Up Magnetic (2x3), Pop Up Magnetic (1x3) met vlakke zijafwerking incl. verlichting, 1x gordijn, 1x standard case met topblad en full colour print, 2x standard case

Heb je een vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Stel ons uw vraag icons/icon-phone

040 – 304 13 45

Brand Your Stand gebruikt cookies.