• Levenslange garantie
  • Duurzaam inzetbaar
  • Geen gereedschap nodig

Light Frame (359 cm)

€ 3.942,00

excl. btw

Prijs per stuk

Verzendkosten € 0,00

Met het Light Frame creëer je maximale exposure, doordat deze van binnenuit met LED wordt verlicht. Hoogwaardige kwaliteit met levenslange garantie en eenvoudig zelf op te zetten zonder gereedschap.

Lees meer
remove add

Het Expolinc Light Frame is de meest hoogwaardige oplossing voor duurzame en modulaire verlichte beurswanden met levenslange garantie. Deze oplossing  is eenvoudig zelf op te zetten zonder gereedschap en compact te vervoeren in iedere personenauto, doordat alle onderdelen niet langer zijn dan 1 meter.  De wanden zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig inzetbaar en worden aan beide zijdes voorzien van een Full Collour geprint doek. Dat eenvoudig en voordelig vervangen kan worden door een andere print, voor langdurig en veelzijdig gebruik.

Door verschillende wanden te combineren creeer je eenvoudig een professionele en duurzame beursstand. Kijk ook bij de set die we aanbieden. Ben je echt op zoek naar een complete duurzame en modulaire beursstand? Kijk dan op expoexpert.nl.

Voeten
Standaard wordt de wand geleverd met dubbelzijdige voeten, zodat de wand vrij in een ruimte geplaatst kan worden. Optioneel kan je kiezen voor een extra paar enkelzijdige voeten. Hierdoor kan de wand direct tegen een andere wand geplaatst worden. 

Verpakking
Standaard wordt de wand geleverd in een handige nylon roltas. En een losse nylon tas voor de accessoires. Ook de frames worden afzonderlijk verpakt in een nylon beschermhoes. Voor duurzaam gebruik adviseren we om een extra nylon tas voor de doeken mee te bestellen.  

Voor extra bescherming kan de wand ook geleverd worden in een XL case, die ook gebruikt kan worden als tafel, met topblad en Full Colour print. Of in een zwarte Case & Counter die ook gebruikt kan worden als balie, met Full Colour print, topblad en schap. 

Productinformatie

Levenslange garantie

Gereedschap nodig

Nee

Soort systeem

Klikbare Frames

Soort print

FC doek uit 1 stuk

Verlichting

LED verlichting (van binnenuit)

Instructie

Instructiekaart en instructievideo

In een personenauto te vervoeren

Door iedereen te plaatsen

Merk

Expolinc

Materiaal

Aluminium

Hoogte

250 cm

Breedte

359 cm

Diepte

15 cm

Gewicht

50 kg

Kleur

Zilver

Inhoud

8x LED Profielen, 6x Profielen, 10x Profiel connector, 2x Dubbelzijdige stabilisatievoeten, 2x Verbindingshub, 2x Steunstang, 2x Full Colour doek, 4x Krulsnoer, 2x Transformator, 1x Nylon tas, 1x Nylon tas met wielen

Heb je een vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Stel ons uw vraag icons/icon-phone

040 – 304 13 45

Brand Your Stand gebruikt cookies.
Accepteer geselecteerde cookies