• Levenslange garantie
  • Duurzaam inzetbaar
  • Geen gereedschap nodig

Classic Frame met monitorsteun (95 cm)

€ 1.160,00

excl. btw

Prijs per stuk

Verzendkosten € 0,00

Expolinc Classic Frame is de meest hoogwaardige oplossing voor duurzame en modulaire beurswanden met levenslange garantie en is eenvoudig zelf op te zetten zonder gereedschap.

Lees meer
remove add

Het Expolinc Classic Frame is de meest hoogwaardige oplossing voor duurzame en modulaire beurswanden met levenslange garantie. Deze oplossing  is eenvoudig zelf op te zetten zonder gereedschap en compact te vervoeren in iedere personenauto, doordat alle onderdelen niet langer zijn dan 1 meter.  De wanden zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig inzetbaar en worden voorzien van een Full Collour geprint doek. Dat eenvoudig en voordelig vervangen kan worden door een andere print, voor langdurig en veelzijdig gebruik.

Door verschillende wanden te combineren creeer je eenvoudig een professionele en duurzame beursstand. Kijk ook bij de set die we aanbieden. Ben je echt op zoek naar een complete duurzame en modulaire beursstand? Kijk dan op expoexpert.nl.

Monitorsteun
In dit Expolinc Classic Frame van 95 cm breed wordt een inwendige monitorsteun bevestigd en wordt de banner voorzien van een uitsparing. Hierdoor kan je een monitor van maximaal 55 inch aan deze wand kan bevestigen

Verlichting
We adviseren om geen ledspot boven een monitor te plaatsen. 

Voeten
Standaard wordt de wand geleverd met dubbelzijdige voeten, zodat de wand vrij in een ruimte geplaatst kan worden. Optioneel kan je kiezen voor een extra paar enkelzijdige voeten. Hierdoor kan de wand direct tegen een andere wand geplaatst worden. Alle voeten worden los verpakt in een stevige beschermtas.

Verpakking
Standaard wordt de wand geleverd in een handige roltas. De frames en het doek worden verpakt in een doos. Voor duurzaam gebruik adviseren om te kiezen voor extra stevige beschermtassen voor de frames en het doek.
Voor extra bescherming kan de wand ook geleverd worden in een XL case, die ook gebruikt kan worden als tafel, met topblad en Full Collour print.

Let op! Het Classic Frame met monitorsteun (95 cm) is exclusief monitor.

Productinformatie

Levenslange garantie

Gereedschap nodig

Nee

Soort systeem

Klikbare Frames

Soort print

FC doek uit 1 stuk

Verlichting

LED spots op de wand (optioneel)

Instructie

Instructiekaart en instructievideo

In een personenauto te vervoeren

Door iedereen te plaatsen

Merk

Expolinc

Materiaal

Aluminium

Hoogte

250 cm

Breedte

95 cm

Diepte

5 cm

Gewicht

10,4 kg

Kleur

Zilver

Inhoud

8x Profielen, 2x Dubbelzijdige stabilisatievoeten, 1x Full Colour doek, 1x Monitorsteun, 1x Nylon tas met wielen

Heb je een vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Stel ons uw vraag icons/icon-phone

040 – 304 13 45

Brand Your Stand gebruikt cookies.