• Levenslange garantie
  • Duurzaam inzetbaar
  • Geen gereedschap nodig

Classic Frame (95 cm)

€ 1.016,00

excl. btw

Prijs per stuk

Verzendkosten € 0,00

Expolinc Classic Frame is de meest hoogwaardige oplossing voor duurzame en modulaire beurswanden met levenslange garantie en is eenvoudig zelf op te zetten zonder gereedschap.

Lees meer
remove add

Het Expolinc Classic Frame is de meest hoogwaardige betaalbare oplossing voor duurzame en modulaire beurswanden met levenslange garantie. Deze expo oplossing is eenvoudig zelf op te zetten zonder gereedschap en compact te vervoeren in iedere personenauto, doordat alle onderdelen niet langer zijn dan 1 meter. De expowanden zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig inzetbaar en worden voorzien van een schitterend Full Colour geprint doek. Het doek kan eenvoudig en voordelig worden vervangen door een andere print, voor langdurig en veelzijdig gebruik.

Door verschillende wanden te combineren creëer je eenvoudig een professionele en duurzame beursstand. Kijk ook bij de complete modulaire beursstandset die we aanbieden. Wil je vrijblijvend een ontwerp voor jouw unieke modulaire beursstand laten maken? Kijk dan op expoexpert.nl.

Verlichting
Wij adviseren 1 Ledspot per meter wand. Dus voor een wand van 95 cm adviseren wij 1 Ledspotje. Elke Ledspot is apart verpakt in een stevige beschermtas.

Voeten
Standaard wordt de wand geleverd met dubbelzijdige voeten, zodat de wand vrij in een ruimte geplaatst kan worden. Optioneel kan je kiezen voor een extra paar enkelzijdige voeten. Hierdoor kan de wand direct tegen een andere wand geplaatst worden. Alle voeten worden los verpakt in een stevige beschermtas.

Verpakking
Standaard wordt de wand geleverd in een handige roltas. De frames en het doek worden verpakt in een doos. Voor duurzaam gebruik adviseren om te kiezen voor extra stevige beschermtassen voor de frames en het doek.
Voor extra bescherming kan de wand ook geleverd worden in een XL case, die ook gebruikt kan worden als tafel, met topblad en Full Collour print.

Productinformatie

Levenslange garantie

Gereedschap nodig

Nee

Soort systeem

Klikbare Frames

Soort print

FC doek uit 1 stuk

Verlichting

LED spots op de wand (optioneel)

Instructie

Instructiekaart en instructievideo

In een personenauto te vervoeren

Door iedereen te plaatsen

Merk

Expolinc

Materiaal

Aluminium

Hoogte

250 cm

Breedte

95 cm

Diepte

5 cm

Gewicht

10,4 kg

Kleur

Zilver

Inhoud

8x Profielen, 2x Dubbelzijdige stabilisatievoeten, 1x Full Colour doek, 1x horizontale steun, 1x Nylon tas met wielen

Heb je een vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Stel ons uw vraag icons/icon-phone

040 – 304 13 45

Brand Your Stand gebruikt cookies.
Accepteer geselecteerde cookies