• Levenslange garantie
  • Duurzaam inzetbaar
  • Geen gereedschap nodig

Classic Frame (395 cm)

€ 1.726,00

excl. btw

Prijs per stuk

Verzendkosten € 0,00

Eenvoudig zelf op te zetten zonder gereedschap Expolinc Classic Frame. De meest hoogwaardige oplossing voor duurzame en modulaire beurswanden met levenslange garantie.

Lees meer
remove add

Met het Expolinc Classic Frame heb je een zeer kwalitatieve en toch betaalbare oplossing voor duurzame modulaire beurswanden met levenslange garantie. De expo wand is eenvoudig zelf op te zetten zonder gereedschap en compact te vervoeren in iedere personenauto doordat alle onderdelen niet langer zijn dan 1 meter. De expowanden zijn geschikt voor zowel enkel- als dubbelzijdig gebruik en worden voorzien van een eersteklas Full Colour geprint doek. Het doek kan voordelig worden vervangen door een andere print, voor langdurig en veelzijdig gebruik.

Door verschillende wanden en exposystemen te combineren creëer je eenvoudig een professionele en duurzame beursstand. Kijk ook bij de complete modulaire beursstandsets die we aanbieden. Wil je vrijblijvend een ontwerp voor jouw unieke modulaire beursstand laten maken? Kijk dan op expoexpert.nl.

Verlichting
Met 1 Ledspot per meter wand is jouw modulaire beurswand goed verlicht. Dus voor een wand van 395 cm adviseren wij 4 Ledspots. Elke Ledspot wordt geleverd in een stevige beschermtas.

Voeten
Standaard wordt de wand geleverd met dubbelzijdige voeten, zodat de wand vrij in een ruimte geplaatst kan worden. Optioneel kun je dit uitbreiden met een paar enkelzijdige voeten. Hierdoor kan de wand direct tegen een andere wand geplaatst worden. Alle voeten worden geleverd in een stevige beschermtas.

Verpakking
Standaard wordt de wand geleverd in een handige roltas. De frames en het doek worden verpakt in een doos, maar voor duurzaam gebruik adviseren we om te kiezen voor extra stevige beschermtassen voor de frames en het doek.
Voor extra bescherming kan de wand ook geleverd worden in een XL case, die tevens gebruikt kan worden als counter of statafel, met een topblad en Full Collour print.

Productinformatie

Levenslange garantie

Gereedschap nodig

Nee

Soort systeem

Klikbare Frames

Soort print

FC doek uit 1 stuk

Verlichting

LED spots op de wand (optioneel)

Instructie

Instructiekaart en instructievideo

In een personenauto te vervoeren

Door iedereen te plaatsen

Merk

Expolinc

Materiaal

Aluminium

Hoogte

250 cm

Breedte

395 cm

Diepte

5 cm

Gewicht

20,4 kg

Kleur

Zilver

Inhoud

14x Profielen, 2x Steunstang 2x Dubbelzijdige stabilisatievoeten, 1x Full Colour doek, 1x Nylon tas met wielen

Heb je een vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Stel ons uw vraag icons/icon-phone

040 – 304 13 45

Brand Your Stand gebruikt cookies.
Accepteer geselecteerde cookies