• Levenslange garantie
  • Duurzaam inzetbaar
  • Geen gereedschap nodig

Hoekstand 3.00 x 2.00 meter met Light Frame

€ 6.514,00

excl. btw

Prijs per stuk

Verzendkosten € 0,00

Expolinc Light Frame in combinatie Classic Frame is de meest hoogwaardige oplossing voor duurzame en modulaire beurswanden met levenslange garantie en is eenvoudig zelf op te zetten zonder gereedschap

Lees meer
remove add

Het Expolinc Classic Frame is de meest hoogwaardige oplossing voor duurzame en modulaire beurswanden met levenslange garantie. Deze oplossing  is eenvoudig zelf op te zetten zonder gereedschap en compact te vervoeren in iedere personenauto, doordat alle onderdelen niet langer zijn dan 1 meter.  De wanden zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig inzetbaar en worden voorzien van een Full Collour geprint doek. Dat eenvoudig en voordelig vervangen kan worden door een andere print, voor langdurig en veelzijdig gebruik.

Set inhoud
Wij hebben deze set samengesteld gebasseerd op een hoekstand van 3.00 x 2.00 meter waarbij profielen verpakt zijn in beschermtassen. Het Classic Frame zit verpakt in een roltas en het Light Frame zit verpakt in een Case & Counter, deze case is voorzien van een topblad en een full colour print. Er zijn drie LED spots in beschermhoes, één verdeeldoos, twee paar enkelzijdige voeten, één enkelzijdige connectievoet met bovenverbinder links en een 90° middenverbinding met bout en vleugelmoer opgenomen bij deze set. Er zijn twee full colour doeken opgenomen inclusief één beschermtas voor de doeken.

Verlichting
Wij adviseren 1 Ledspot per meter wand. Dus voor een wand van 95 cm adviseren wij 1 Ledspotje. Elke Ledspot is apart verpakt in een stevige beschermtas.

Voeten
Standaard wordt de wand geleverd met dubbelzijdige voeten, zodat de wand vrij in een ruimte geplaatst kan worden. Optioneel kan je kiezen voor een extra paar enkelzijdige voeten. Hierdoor kan de wand direct tegen een andere wand geplaatst worden. Alle voeten worden los verpakt in een stevige beschermtas.

Verpakking
Standaard wordt de wand geleverd in een handige roltas. De frames en het doek worden verpakt in een doos. Voor duurzaam gebruik adviseren om te kiezen voor extra stevige beschermtassen voor de frames en het doek.
Voor extra bescherming kan de wand ook geleverd worden in een XL case, die ook gebruikt kan worden als tafel, met topblad en Full Colour print.

Productinformatie

Levenslange garantie

Gereedschap nodig

Nee

Soort systeem

Klikbare Frames

Soort print

FC doek uit 1 stuk

Verlichting

LED verlichting (van binnenuit)

Instructie

Instructiekaart en instructievideo

In een personenauto te vervoeren

Door iedereen te plaatsen

Merk

Expolinc

Materiaal

Aluminium

Hoogte

249 cm

Breedte

295 cm

Diepte

184 cm

Gewicht

56 kg

Kleur

Zilver

Inhoud

1x Classic Frame (249 x 295 cm) incl. verlichting, 1x Light Frame (249 x 184 cm), 1x Case & Counter

Heb je een vraag?

Brand Your Stand gebruikt cookies.
Accepteer geselecteerde cookies