• Levenslange garantie
  • Duurzaam inzetbaar
  • Geen gereedschap nodig

Hoekstand 3.00 x 3.00 meter

€ 5.246,00

excl. btw

Prijs per stuk

Verzendkosten € 0,00

Expolinc Classic Frame is de meest hoogwaardige oplossing voor duurzame en modulaire beurswanden met levenslange garantie en is eenvoudig zelf op te zetten zonder gereedschap.

Lees meer
remove add

Het Expolinc Classic Frame is de meest hoogwaardige oplossing voor duurzame en modulaire beurswanden met levenslange garantie. Deze oplossing  is eenvoudig zelf op te zetten zonder gereedschap en compact te vervoeren in iedere personenauto, doordat alle onderdelen niet langer zijn dan 1 meter.  De wanden zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig inzetbaar en worden voorzien van een Full Collour geprint doek. Dat eenvoudig en voordelig vervangen kan worden door een andere print, voor langdurig en veelzijdig gebruik.

Set inhoud
Wij hebben deze set samengesteld gebasseerd op een hoekstand van 3.00 x 3.00 meter waarbij profielen verpakt zijn in beschermtassen. Één wand verpakt in een roltas en de andere wand verpakt in een standard XL case, deze case is voorzien van een topblad en een full colour print. Er zijn zes LED spots in beschermhoes, twee verdeeldozen, één paar enkelzijdige voeten, één 90° hoekverbinding voor onder en boven op de wand en een 90° middenverbinding met bout en vleugelmoer opgenomen bij deze set. Er zijn twee full colour doeken opgenomen inclusief één beschermtas voor de doeken.

Verlichting
Wij adviseren 1 Ledspot per meter wand. Dus voor een wand van 95 cm adviseren wij 1 Ledspotje. Elke Ledspot is apart verpakt in een stevige beschermtas.

Voeten
Standaard wordt de wand geleverd met dubbelzijdige voeten, zodat de wand vrij in een ruimte geplaatst kan worden. Optioneel kan je kiezen voor een extra paar enkelzijdige voeten. Hierdoor kan de wand direct tegen een andere wand geplaatst worden. Alle voeten worden los verpakt in een stevige beschermtas.

Verpakking
Standaard wordt de wand geleverd in een handige roltas. De frames en het doek worden verpakt in een doos. Voor duurzaam gebruik adviseren om te kiezen voor extra stevige beschermtassen voor de frames en het doek.
Voor extra bescherming kan de wand ook geleverd worden in een XL case, die ook gebruikt kan worden als tafel, met topblad en Full Colour print.

Productinformatie

Levenslange garantie

Gereedschap nodig

Nee

Soort systeem

Klikbare Frames

Soort print

FC doek uit 1 stuk

Verlichting

LED spots op de wand (optioneel)

Instructie

Instructiekaart en instructievideo

In een personenauto te vervoeren

Door iedereen te plaatsen

Merk

Expolinc

Materiaal

Aluminium

Hoogte

249 cm

Breedte

295 cm

Diepte

295 cm

Gewicht

35 kg

Kleur

Zilver

Inhoud

2x Classic Frame (249 x 295 cm) incl. verlichting, 1x Standard Case XL als statafel

Heb je een vraag?

Brand Your Stand gebruikt cookies.